skip to Main Content
Cum să alegi o rochie de seara potrivită

Cum să alegi o rochie de seara potrivită

O rochie de seara creează întotdeauna un outfit la moda și pune foarte bine în valoare silueta feminină. Atunci când urmează să participi la un eveniment important, ținuta este un aspect ce îți poate da bătăi.

Fie că urmează să participi la o petrecere a companiei la care lucrezi, un eveniment în familie sau cu cocktail party, o rochie Herve Leger este întotdeauna o alegere perfectă.

Hervé Léger este un brand de lux iconic recunoscut pentru rochiile spectaculoase care celebrează forma feminină. Brandul își propune să aducă un aer parizian și elegant. Astfel adoptă un design modern și relaxat prin intermediul ținutelor realizate.

Avem câteva recomandări pentru tine, astfel încât ținuta pentru evenimentul la care urmează să participi să atragă toate privirile.

O rochie de seara midi în stil Ottoman

Rochia neagră midi Ottoman din cea mai recentă colecție Hervé Léger este un simbol al eleganței prin simplitate și feminitate. O rochie de seara neagră nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei.

Această rochie midi îți pune în valoare silueta prin intermediul croiului simplist. Datorita materialului elastic din care este realizată îți va remodela ușor trupul, evidențiind foarte frumos bustul.

Rochia este accesorizată cu bretele din cristale aplicate manual. Optează pentru o pereche de cercei statement și o pereche de sandale într-o nuanță gri metalică. Alături de clutch-ul potrivit, vei crea o ținută impecabilă.

Alege să porți un make-up subtil care să pună în valoare buzele printr-un roșu aprins și o coafură lejeră, cum ar fi un wet look. Toată atenția va fi îndreptată către tine și vei atrage doar priviri admirative.

O rochie Herve Leger Bandage

Rochiile Bandage sunt emblematice pentru brand-ul Herve Leger. O astfel de rochie de seara este preferată de femei, datorită look-ului elegant pe care îl creează. Fie că urmează să participi la nunta celei mai bune prietene sau la petrecerea de Crăciun a companiei, alegerea unei rochii Midi bandage este o idee bună.

Rochia Midi Bandage Classic cu colecția Herve Leger este o alege potrivită pentru a crea un look rafinat. Alege să o accesorizezi cu un colier prețios, o pereche de pantofi stiletto roșii și un clutch în ton cu ținuta. Vei întoarce capete și vei fi remarcată datorită imaginii foarte bine puse la punct.

Un outfit la moda cu rochia Midi Strappy

Un outfit la moda te face să te simți încrezătoare și să radiezi de fericire. Dacă nu ești adepta culorilor neutre, avem o recomandare înrdăzneață.

O rochie Herve Leger Midi Strappy în nuanța Azaleea, este o alegere potrivită pentru momentele când îți dorești să fii în centrul atenției. Dacă evenimentul la care urmează să participi te are ca protagonist, acest tip de rochie de seara este cea mai potrivită alegere.  Bandage-ul remodelează și sculptează corpul, în timp ce atenția cade pe zona bustului și a coapselor.

Adaugă o pereche de sandale cu barete fine, o pereche de cercei cu cristale impunătoare, iar ținuta va fi completată perfect. Un make-up care pune accent pe zona ochilor și o nuanță nude a buzelor, se vor potrivi de minune acestei ținute.

O rochie de seara aleasă corect te va face să te simți bine în pielea ta. Herve Leger este brand-ul ce mizează pe un aspect impecabil, potrivit oricărui eveniment. Descoperă un outfit la moda ce va atrage privirile!

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top
Search