skip to Main Content
Corpuri de iluminat exterior Klus Led

Corpuri de iluminat exterior Klus Led

Atunci când alegi cele mai potrivite corpuri de iluminat exterior te bucuri de un plus estetic al arhitecturii casei tale. Sistemele profesionale Klus Led, reduc consumul de energie electrică și te ajută să pui în valoare elemente importante de detaliu.

Corpuri de iluminat gradini

Klus Led vine în ajutorul tău și îți oferă sisteme inteligente pentru iluminat gradini. Acestea vor pune accentul pe elementele cele mai importante din spațiul de relaxare pe care l-ai gândit în jurul casei.

Specialiștii din echipa noastră te ajută să pui la punct planul pentru iluminarea grădinii, astfel încât rezultatele obținute să fie spectaculoase. Fiecare secțiune a grădinii merită o atenție sporită. Tehnicile de iluminat și fitingurile utilizate vor îmbina eficiența cu un finisaj atrăgător.

Aleile și zonele de terasă gândite în jurul casei necesită tipuri diferite de iluminat gradini. Am gândit o întreagă gamă de soluții ce au la bază tehnologia LED.

În zonele de terasă alegerea unei lumini calde, va crea o atmosferă confortabilă pentru momentele în care te vei strânge în jurul mesei alături de prieteni. Serile petrecute pe terasa casei, într-o atmosferă plăcută, se vor transforma în momente de neuitat.

Corpuri de iluminat fatade

Corpurile de iluminat fatade nu aduc doar un plus de siguranță locuinței tale, dar sporesc expresia arhitecturală a acesteia. Am gândit o selecție de corpuri de iluminat exterior, concentrate doar pe această componentă a căminului.

Pentru a nu spori cheltuielile pe care le presupune consumul de energie electrică, sistemul creat de Klus Design Romania are la bază tehnologia LED.

Pot fi luminate zonele de intrare cu coloane luminoase și corpuri de iluminat exterior încastrate.

Fațada casei tale este o carte de vizită ce te reprezintă, mai ales pe timp de noapte.

Corpuri pentru iluminarea garajului

Locurile de parcare și garajul din cadrul locuinței tale au un rol administrativ deosebit. Pentru a te asigura că manevrele de parcare vor fi efectuate în cele mai sigure condiții, lumina ambientală este extrem de importantă.

În portofoliul Klus Design poți regăsi o gamă întreagă de corpuri de iluminat garaj care să îți ofere eficiență și funcționalitate.

Corpurile de iluminat garaj au la baza tehnologia LED. Aceasta generează costuri considerabil reduse și oferă o lumină clară.

Chiar dacă nu petreceți foarte mult timp în astfel de spații, este necesar ca ele să fie iluminate corespunzător. Vei evita accidentele ce pot surveni în momentul parcării, sau al deplasării în zona în care sunt parcate mașinile.

Când proiectul de construcție al casei începe, un aspect de la care nu trebuie să te abați este siguranța. Atmosfera caldă și plăcută a căminului este foarte bine pusă în valorare atunci când alegi acele corpuri de iluminat exterior potrivite.

Intră în contact cu echipa Klus Led pentru a proiecta cel mai eficient sistem de iluminare pentru casa ta.  Suntem pregătiți cu produse și servicii gata să îndeplinească chiar și cele mai exigente așteptări.

Alege corpuri de iluminat exterior care să pună în valoare arhitectura casei tale, să îți ofere siguranță și costuri optime. Cu planificarea adecvată, casa ta va avea un aspect impresionant.

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top
Search