skip to Main Content
Carburant ieftin cu Cardoil Avantaj

Carburant ieftin cu Cardoil Avantaj

Cardoil Avantaj este broker-ul tău de combustibil ce îți vine în ajutor cu eficientizarea costurilor de alimentare. Fiecare proprietar de business îți dorește carburant ieftin pentru flota de autovehicule.

Pentru a veni în ajutor afacerii tale am creat o selecție de carduri de combustibil, care să îți ofere costuri reduse, dar și plata combustibilului, așa cum îți dorești.

Îți oferim soluții moderne care să aducă un plus de valoare afacerii tale. Am creat carduri de combustibil ca instrumente de plată la alimentarea cu carburanți, care să vină la pachet cu diverse avantaje.

Prin intermediul parteneriatelor încheiate cu cei mai importanți furnizori, îți punem la dispoziție carduri de combustibil pe care să îi poți utiliza la cele mai cunoscute stații peco din țară. Furnizorii noștri de combustibil sunt: OMV, PETROM, MOL, LUKOIL, GAZPROM, UTA si ROMPETROL.

Carduri de combustibil

Îți punem la dispoziție două tipuri de carduri, pentru ca tu să poți alege varianta ce ți se potrivește cel mai bine.

Cardul de debit

Atunci când îți dorești carduri de combustibil care să te ajute să la eficientizarea costurilor, poți alege cardurile de debit. Acestea se adresează clienților, persoane fizice sau companii, ce vor sa îți organizeze costurile astfel încât să nu depășească un anumit buget.

Cum funcționează?

Prin virament bancar sau depunere de numerar, cardurile de combustibil vor fi alimentate cu suma pe care tu o hotărăști. Ulterior alimentările vor fi efectuate în baza acelui credit.

Avantaje transportatori

  • Te vei bucura de carburant ieftin, comparativ cu prețul de la pompă
  • Indiferent de numărul de carduri pentru care optezi, sau numărul de furnizori vei putea gestiona aceste carduri combustibil într-o singură platformă intuitivă
  • La finalul lunii vei primi o singură factură

Cardul de debit

Acest tip de card se adresează companiilor ce doresc să achite la termen contravaloarea alimentărilor.

Avantajele clienților noștri

  • Acest card este dedicat clienților ce nu îți doresc neapărat carburant ieftin ci își organizează rulajul banilor astfel încât să fie creditați la o dată prestabilită.
  • Termenul de facturare poate fi stabilit săptămânal, bilunar sau lunar.
  • Este disponibil pentru utilizarea în toate stațiile partenere Cardoil Avantaj.

Pentru fiecare tranzacție efectuată, cu oricare din cele două carduri combustibil puse la dispoziția ta de Cardoil Avantaj, ești în permanență în control. Vei fi notificat prin SMS și e-mail la fiecare alimentare.

Astfel vei ști cu exactitate data, ora, codul cardului și stația unde a fost făcută alimentarea. Vei primi o notificare cu privire la cantitatea de combustibil alimentată, numărul de înmatriculare al autovehiculului și valoarea tranzacției. În permanență vei ști care este soldul disponibil la fiecare din furnizorii pentru care ai optat.

Cardoil Avantaj este un important broker de combustibil ce îți desfășoară activitatea în România începând din 2010. Am introdus pe piața din țară soluții integrate de logistică a alimentărilor cu carburant, în baza unor parteneriate solide cu principalii furnizori.

În prezent avem peste 1.500 de parteneriate cu stații din România și peste 43.500 de parteneriate în afară. Dacă dețineți un website și doriți informații despre optimizare SEO și Marketing, noi vă stăm la dispoziție.

Cardoil Avantaj este partenerul tău de încredere ce îți pune la dispoziție combustibil ieftin și oferte personalizate nevoilor tale.

 

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top
Search